• Kinesiologia

    Kinesiologia

    Un diàleg més enllà de les paraules

La kinesiologia és un test muscular que ens permet establir un diàleg amb la memòria del cos, per descobrir i tractar els bloquejos relacionats amb aquests fets.

Alguns moments de la nostra vida ens poden deixar un record dolorós o algun patiment que el cos guarda, de vegades de manera inconscient. Aquestes vivències poden ser l’origen de pors, ansietats, estrès, dolors o malalties actuals.

Mitjançant aquest test, podem identificar quin és l’origen del problema i també la teràpia o el remei més adequat per solucionar-lo.

Amb la kinesiologia podem tractar mals d’esquena, ansietat, estrès, pensament repetitiu, insomni, diferents tipus de dolors i problemes crònics. També podem utilitzar-la com un tractament preventiu que ens permet trobar la pau interior i el benestar.

Pot aplicar-se a persones de qualsevol edat i és compatible amb tractaments complementaris o biomèdics.

En l’aplicació de la kinesiologia utilitzem les flors de Bach i d’altres sistemes florals, això ens permet donar un significat per entendre el nostre malestar o patiment. Quan prenem consciència d’allò que ens passa i ho acceptem, ja hem començat a resoldre el problema.