Escola

Pol Adell

Professor de Ioga Integral

El Pol és expert en ioga meditatiu. Planteja un ioga alliberador, un ioga Integral, que mitjançant les tècniques més tradicionals, a partir de karanas, asanas, pranayamas, mudras, mantras, visualitzacions i sons, et faran prendre consciencia de l’estat del teu cos, ment i ser interior.

El propòsit de les seves classes es trobar-te a tu mateix/xa i aconseguir alliberar tensions físiques i o emocionals per aprendre a lidiar amb totes les carregues que tenim al nostre dia a dia.

 

El Pol es va formar en Mestria de  Reiki Karuna l’any 2010. És titulat superior en quiromassatge, massatge esportiu i Reflexologia Podal per Orthos, Tarragona des de l’any 2011.  També ha estudiat Kinesiologia Holística i teràpia floral en el nostre centre l’any 2015. Actualment està acabant el Màster de Ioga, de 4 anys de formació, reconegut per les escoles Holísticum, Espai Obert, Yoga Dhyana, Prana i Le CHampignon Bleu. També s’està formant en  Ioga Vedanta i sànscrit per Vedanta Academy i en la titulació d’auxiliar d’infermeria per la IOC.