Escola

Silvio Veitia Mora

Doctor en Psicologia, Màster en Medicina Natural i Bioenergètica. Psicologia clínica aplicada en nens, adults i parelles.

Silvio Esteve Veitia Mora. Doctor en Psicologia i Màster en Medicina Natural i Bioenergètica. Ha impartit nombrosos cursos, post graus i màsters, en diversos països, en matèries com ara mètodes d’autoregulació psicològica, suggestió i hipnosi clínica, acupuntura i dígit pressió, tècniques de relaxació, educació psicològica de pares i nens, tractament de trastorns psicosomàtics, etc. . Treballa en la pràctica clínica en el maneig de diversos trastorns i malalties en nens, adults i parelles. Experiència clínica de més de 35 anys.

  • El meu nom és Silvio Veitia, em vaig llicenciar en Psicologia Clínica a la Universitat Central de Cuba. Un temps després vaig realitzar diplomats en Psicoteràpia, Psicofisiologia i Psicopatologia, Hipnosis terapèutica i Medicina Psicosomàtica, a Cuba i a Rússia.

    Em vaig doctorar en Ciències Psicològiques a la Universitat Estatal Lomonosov de Moscou, i vaig ser deixeble de diversos científics destacats com Poliakov, Zeigarnik (creadora de la Patopsicologia) i Carl Rogers creador de la Psicoteràpia no directiva. Sóc Màster en Medicina Tradicional Xina, i he estat Investigador i professor universitari a Cuba i a l’estranger. Tinc una experiència professional de més de 35 anys.

    Com psicoterapeuta practico una teràpia integrativa de diverses tècniques i enfocaments adaptats a les característiques individuals de cada persona. Actualment treballo combinant l’acupuntura amb la psicoteràpia, tècniques de relaxació i de suggestió hipnòtica. En els últims anys gran part del meu desenvolupament professional ha estat dedicat al tractament de la infertilitat i al tractament de síndromes de dolor.

  • Elaborant-se