• Fertilitat

    Fertilitat

    Una experiència de més de 10 anys guiant aquest procés ens avala

Dificultats per ser mare o pare?

Des d’aquí et podem ajudar de moltes maneres. De vegades bloquejos emocionals o físics o algun conflicte heretat de la nostra historia familiar, són obstacles inconscients que ens dificulten assolir l’objectiu. Les teràpies naturals integrades, poden ser un camí resolutiu i efectiu, una manera diferent de preparar la concepció.

Més de 10 anys guiant aquest procés.

Valorarem el vostre cas i us presentarem una proposta personalitzada i adaptada a les vostres necessitats. Crearem les millors condicions per afavorir un entorn òptim per a la concepció.

Teràpies de forma individual o amb la parella

Un equip multidisciplinari de diferents professionals conduirà el vostre procés amb la integració de diferents teràpies, com la kinesiología, la reflexología, la acupuntura, el so o d’altres. També us assessorarem en una adequada nutrició i com millorar l’estil de vida.

Testimoni

Testimoni

Vaig acudir a Tarragona per realitzar una adopció d’embrió. M’havien dit que hi havia bons resultats fent acupuntura. Vaig preguntar a la meva ginecòloga si coneixia a algú de la ciutat i em va parlar de la Neus. Volia preparar-me tant física, emocional com energèticament perquè aquest embrió trobés un lloc acollidor, una mare relaxada i en equilibri.

Només arribar a la ciutat vaig demanar cita. Sent un període de vacances no hi havia forat a l’agenda d’acupuntura. Em van proposar reflexologia i vaig acceptar. Què dir, que va ser fantàstic, amb massatge metamòrfic, bols tibetans vaig sortir d’allà com en un núvol, lleugera en cos i ànima. Vaig demanar cita per a després de la transferència d’embrió i vaig lamentar no viure a Tarragona per anar un cop al mes a gaudir de nou d’aquest estat.

Dir-vos que l’equip és acollidor i et fa sentir com a casa. Com una veïna habitual. I sí, l’embrió es va quedar i als meus 45 anys puc dir que hi ha miracles com aquest. La meva petita va néixer el 5 de maig de el 2019.

María