• Reflexologia

  Reflexologia

  Les meves mans escolten els teus peus
  i ells em parlen de tu

Reflexo 4
Reflexo 2
Peu Ossos

Existeixen diferents aplicacions terapèutiques denominades reflexoteràpies. Tenen en comú la capacitat de promoure una resposta a distància quan s’aplica un determinat estímul en un punt concret. La Reflexologia l’entenem des d’una mirada basada en una concepció integral de la persona, en la que cada òrgan i sistema del cos té la seva representació en el peu.

Reflexo 2

La Reflexologia, és una modalitat de les teràpies complementàries, que equilibra l’energia vital del cos promovent la vitalitat, el confort i el benestar millorant la qualitat de vida de les persones. És a la vegada, una teràpia no invasiva i no farmacològica, d’aplicació manual, que aplicant pressions específiques en les zones reflexes dels peus, pot ser considerada en diversos problemes de salut amb un risc mínim d’efectes adversos.

Reflexo Art 4

La reflexo com la música, un llenguatge universal.

També és important pel seu efecte preventiu i de manteniment de la salut.
Les pressions aplicades en la tècnica de tractament, impliquen diferents moviments, freqüències i intensitats, bàsicament en funció del problema a tractar i de les característiques del peu.

Actualment, la Reflexologia és una de les Teràpies Complementaries utilitzada amb freqüència a diversos països d’Europa i Amèrica. A Espanya és utilitzada per un 16% de la població.

Algunes de les seves aplicacions són:

 • Dolors d’esquena i múscul-esquelètics en general
 • Problemes del son
 • Ansietat
 • Estrès
 • Dolors en general
 • Problemes crònics
 • Migranyes i cefalees
 • Problemes digestius
 • Gestació i preparació al part

Pot aplicar-se a persones de qualsevol edat i és compatible amb tractaments complementaris o biomèdics.

Reflexologia per a infants

Reflexo Art 5

La reflexo, una arquitectura del cos per veure les coses en conjunt.

Reflexología
Reflexología
Reflexo 5

Els estudis mostren que té un efecte positiu en la disminució de l’estrès, l’ansietat i en els diferents tipus de dolor. La seva aplicació també s’ha mostrat eficaç en la millora de diferents problemes de salut, també en l’acompanyament dels processos del càncer, i en la millora de la qualitat de vida de les persones que el pateixen. Addicionalment els beneficis acumulats poden actuar, enfortint el sentit de l’autoestima i desenvolupant una resiliència emocional i física.

El nostre contacte amb la terra el fem a través dels peus. Els peus, des de la zona més distant del nostre cos, sovint amagada i de vegades oblidada, expressen i donen sentit a la nostra particular forma de “caminar la vida”.

“los pies es la parte del cuerpo humano que nos mantiene en contacto con la fuerza creadora que emana de la tierra.”

Joan Miró

Els peus, la teva petita ciutat

Reflexo Tgn 1

Els peus, ponts de comunicació.

Reflexo Tgn 2

Mirar més enllà des del balcó dels teus peus.

Reflexo Tgn 1

Escalant els orígens.