• Teràpia Floral

    Teràpia Floral

    Cuidem les emocions

Agrimony

Agrimony

Calmar l’ansietat i el neguit intern.

Teràpia Floral

La teràpia floral és una modalitat terapèutica creada pel Dr. Bach (1886-1936), coneguda popularment com “Les flors de Bach”.

Les Flors de Bach, són remeis naturals a base de plantes i arbres del bosc, preparats per maceració en un bol d’aigua, exposat al sol durant unes hores. D’aquesta maceració, se n’obté la tintura mare, de la qual, posteriorment es prepararan les diferents dilucions per ús terapèutic.

Cada remei floral identifica una emoció humana, un estat d’ànim negatiu o una manera puntual de viure. Quan utilitzem les Flors de Bach, aprenem a identificar i gestionar les nostres emocions, alhora que ens apropem a la natura.

Aspen

Aspen

Parlant amb l’Aspen. Alliberar l’ansietat de les pors.

Verbain

Verbain

Aprendre a respectar les diferències.

Chicory

Chicory

L’amor incondicional.

Clematis

Clematis

Per fer present el futur.

La forma més habitual d’utilitzar les flors de Bach és via oral, però també es poden aplicar sobre la pell, al cabell, amb crema base, gel o glicerina. Podem aplicar la crema per algun dolor o problema a la pell en una part localitzada del cos, a tot el cos o als peus en anar a dormir.

Impatiens

Impatiens

Per respirar la vida.

Oak

Oak

Parar una estona i gaudir la vida.

Sweet Chesnut

Sweet Chesnut

Alliberar el dolor de l’ànima.

Impatiens

Impatiens

Gales 2015

Les essències florals actuen a un nivell vibracional, és a dir, energètic, de manera que quan utilitzem una essència floral estem interactuant amb la seva empremta energètica. En aquest moment s’estableix un diàleg entre nosaltres i l’essència, una comunicació que actuarà harmonitzant aquella vibració que es troba alterada.

Water violet

Water violet

Per expressar emocions.

Centaury

Centaury

Per crear identitat.