CAMPDEVÀNOL taller d’elaboració de MUSTARD 9 i 10 de juny

Hola!

Us proposem una nova activitat de contacte amb la natura i de meditació amb les flors de Bach per aprofundir en el sentit de la vida.

Aquest taller floral, com tot a la vida es va presentar intuïtivament entre línies. Vaig viatjar a Nepal fa poc temps i Mustard va ser la primera flor de Bach que es va fer present, tota la vall del Nepal està plena de MUSTARD. Per a mi va ser un missatge ple de significats. Però la sorpresa va arribar pocs dies després de la meva tornada a casa quan em va telefonar en Miquel. Feia mesos que no teníem contacte, em va dir que trucava per proposar-me de fer algun taller floral. Molt contenta amb la seva proposta li vaig dir: “endavant Miquel, tinc moltes ganes de fer un taller floral, quina flor proposes? Em va dir MUSTARD… Em vaig quedar perplexa, que sabia és la vida. Ja estava clar, però em faltava alguna cosa més, i el meu inconscient em va parlar de la Pilar i de la seva expertesa en les flors de Bach i en les seves fotografies dels ponts, els grans comunicadors entre persones i entorn. I si, s’havia de fer un taller amb tres mestres.

Bach va crear el sistema floral en tres etapes, que seguien en paral·lel el seu procés personal. La primera etapa va ser per les 12 curadores que descriuen tipus de personalitat, amb el temps i la pràctica, es va adonar que necessitava més remeis florals i així van néixer les 7 ajudants, per gestionar aquells defectes de la personalitat que s’han cronificat, final encara va necessitar més remeis, així va elaborar les 19 últimes essències del sistema, aquelles que ens ajuden per afrontar els diferents estats d’ànim que vivim en els nostres processos evolutius. De les 38 flors que formen el sistema, Mustard n’és l’última de totes. Ens obre la porta per anar més enllà.

Mustard ens parla d’un temps interior d’espera mentre l’esperit busca el moment oportú per fer-se present. Et proposem un taller de la mà de tres experts en Flors de Bach: Miquel Creixell, Pilar Vidal i jo mateixa. Un taller que ens descobrirà tot el que encara no sabem de MUSTARD.

Aquest taller té un doble fons, ja que l’import del mateix es dedicarà a l’ajut de reconstrucció de Nepal.

El taller es realitzarà el diumenge. Alguns de nosaltres ja anirem a dormir el dissabte, volíem reservar lloc al Santuari del Montgrony pel dissabte, però ja estava complet i no ha estat possible. Ús passem preus i dades de l’hotel disponible per si algú de vosaltres està interessat en reservar habitació pel dissabte.

El preu del taller inclou el material per realitzar-lo i la tintura mare per cadascú. El viatge el farem en cotxes particulars, podem compartir el viatge. També si pot arribar amb tren.

 

Us hi esperem!!