Yolanda Aparicio

Infermera integrativa. Experta en Reflexoteràpia Podal.

La Yolanda ha desenvolupat les seves tasques en diferents hospitals de Tarragona. Des de l’any 2006 col·labora amb el centre  com a infermera especialista en Teràpies Complementaries.

És infermera, especialista universitària en Reflexoteràpia podal i Teràpia Floral per la Universitat Rovira i Virgili. Formada en Reiki, Kinesiologia, Teràpia del so, facioteràpia, Par Biomagnètic i Alliberació del pericardi.

  • Hola, sóc Yolanda Aparicio formo part de l’equip professional del centre des de l’any 2007. Ofereixo els meus serveis d’infermera integrativa i gaudeixo amb el meu treball cada dia aprenent i interaccionant amb les persones.

    Sabia que m’agradava cuidar a les persones, així que després de graduar-me, vaig iniciar la meva carrera laboral com a infermera a la província de Tarragona. Per casualitat vaig escoltar en algun lloc parlar sobre les teràpies complementàries, i aquest món em va cridar molt l’atenció. Vaig descobrir en elles, una forma més humana de cuidar a les persones, i a poc a poc em vaig adonar de que realment el que jo volia era dedicar-me a aquestes modalitats terapèutiques.

    I així va ser com em vaig fer especialista en Reflexoteràpia a través de la Facultat d’infermeria. El meu gran estímul en aquells moments, va ser la meva família, el fet de poder arribar a casa i practicar amb ells i veure que obtenia efectes positius. Posteriorment vaig realitzar una formació d’extensió universitària en Teràpia Floral i amb el temps, em vaig formar i aprofundir en diferents tècniques i teràpies integratives. Avui, després dels anys, cada dia descobreixo coses noves, i resulta encoratjador i motivador poder ajudar i acompanyar amb aquestes modalitats, tant a la meva família com a les persones en els processos i etapes de la vida.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.